Introduserer: Collage-print 50x70

Er det vanskelig å velge kun ett bilde for veggen? Nå har jeg laget et fast tilbud på collage-print med 12 bilder - 50x70 inkl. ramme.

Komplett kun: 2700,-

Selfportrait

May 05, 2020

"Sometimes we feel like we have to grab it and do something with it
And we have to make something of it or control it
As if it were a lump of a clay

 

But then, there's another way of looking at it which is
Life is like a wave that we catch

 

Life is ready to happen and to unfold
And we're just a vessel

 

We're like a ring or something and it happens through us
Life happens through us
We don't do life, we don't choose life
Life does us"

(Fra Susanne Sundførs "Music for people in trouble")

Koronatiltak

March 23, 2020

Det som gir min hverdag mening er de spennende og ofte rørende møtene med kundene, men i den tiden vi er i nå kan jeg ikke arbeide med mennesker på den nære og gode måten jeg ønsker. En stund framover må vi alle holde sikker avstand til hverandre. Mest av alt for å beskytte de blant oss som ikke tåler så mye, men som gjerne betyr aller mest for oss. Studioet mitt er midlertidig stengt til helsemyndighetene
gir oss klarsignal til å ta imot dere igjen - det er en dag jeg gleder meg til!

Koronatiltak! Jeg er et lite virke - helt avhengig av mine kunder, oppdrag og gode sesonger. Det tåles ikke veldig lange perioder uten omsetning, og denne perioden kan se nokså lang ut - så jeg har en liten oppfordring;

Kanskje er dette tiden for å sette seg ned å finne frem bildene dere var hos undertegnede å tok, for enten lenge siden, eller kortere tid siden, og bestille de printene/bildeproduktene dere har tenkt på, men som ikke allerede har blitt gjort? Som en gest tilbake kan jeg gi 10% på hele ordren, uansett størrelse/mengde. Jeg kan være behjelpelig med å finne de gode løsningene via mail osv, og frakt/levering kan løses på flere måter. Finner dere ikke prøvebildene/galleriet jeg har delt med dere, kan jeg selvfølgelig dele på ny, det er bare å spørre!

Tusen takk! :-)

Mvh.Karoline

These can be hard times, so...

March 16, 2020

...vær grei å ta vare på deg selv og dine nære og kjære - og stå'an av!

Som fotograf kan jeg ta meg den frihet å dykke i gode øyeblikk, og jeg kan dele med dere.

Takk! <3

 

Jeg, som så mange andre, i andre yrker og bransjer etc, aner ikke hvor denne situasjonen fører oss, men jeg har trua, den har jeg heldigvis erfart at kommer godt med. I tillegg til trua, må vi nok ruste oss med forskjellige verktøy, som tålmodighet, en stor dose medmenneskelighet, ikke minst kjærlighet - og om vi i tillegg klarer å rette blikket litt fram, så tror jeg det er en lur ting.

Stor e-klem fra Karoline

4 av 4 premiert

January 01, 2020

4 av 4 premiert i årets laugskonkurranse. Kategorier; barn, bryllup, kommersielt og portrett.

Halv pris på barnefotografering

January 07, 2020

Jeg kjører halv pris på barnefotograferinger i vinter.

Gjelder både studio og utendørs/annen lokasjon. Kampanjen varer ut februar :-)

-K

Psst! Netthandel!

April 30, 2019

Nå kan du handle produkter av meg på nett! 

Dette gjøres via nettgalleriet du mottar prøvebildene i - veldig enkelt og greit.

Bestillingen kommer direkte til meg via mail, hvor jeg i det videre tar meg av bestillingen som vanlig.

Jeg går for kun fakturaløsning til å begynne med, så ser vi om jeg oppdaterer til kortbetaling etter hvert.

 

OBS! Til info; Dette er et amerikansk system, hvor produktene står oppført med pris uten moms - så kommer sluttsummen i kassa. 

Spør i vei om det er noe du lurer på.

Mvh.Karoline

Livet!

Det å få lov til å være familiefotografen, det er så utrolig kjekt! Det å få følge de store, fine begivenhetene i noens liv, som bryllup, barn nummer en, barn nummer to, barn nummer tre, dåp, konfirmasjon osv. Jeg har fått smake litt på arbeidslivet mens jeg har vært i permisjon, sist med lille Eder, Linn og Mikel på studioet, (anledning dåp og barn nummer to). Det smakte bra, så nå gleder jeg meg veldig til snart å ta fatt på oppdragene som venter fremover. 

Et liv byr jo på flere hyggelige begivenheter som sagt. Selv har jeg nettopp gått igjennom en litt kjedeligere endring i livssituasjonen, som gjør at jeg er tilbake i Steigen permanent. Fotograf Frida Bringslimark tar over mine lokaler på Bertnes i Bodø, så der vil dere fortsatt finne en dyktig fotograf! Selv etablerer jeg meg med fotografstudio i Hesteskoen i Leinesfjord (https://www.google.com/maps/place/%C3%98ko.net+AS/@67.77618,15.0171204,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x45deea432a40c917:0x1ca65ee241fefa6!8m2!3d67.77618!4d15.0193091), med åpning i midten av april. Det skal bli gøy å være med på å lage litt liv i bygget som både har hatt baker, sportsbutikk, husflid o.l. da jeg var lita. Lite visste jeg da om at jeg skulle få åpne fotografstudio der når "jeg ble stor" - Livet altså! :-D

Gamle og nye kunder, jeg håper vi sees! :-) <3

 

-K

Vinnerbilder fra årets Landskonkurranse

April 11, 2018

Søndag var det portrettfotograf-Norges "Oscar-utdeling" som gjaldt. Det er alltid kjekt å få bekreftet sitt arbeid, og kanskje litt ekstra spesielt innenfor bransjen. Da kjenner en at en er "innafor". Det gjorde vi til gangs denne gang med en sølvmedalje for bildet "Old enough to be playful", bronsemedalje for bildet "Come what may", og diplom/Hederlig omtale for bildet "The clouds makes a whole zoo". Det vil si at tre av fire bilder ble premiert, og jeg er godt fornøyd - kanskje spesielt med tanke på at dette er alle tre helt reelle kundebilder, tatt for dere - og ikke egne prosjekter. Takk for det stadig gode samarbeid! :-)

Tida går!

Når du syns du nettopp hadde dem på babyfotografering... 

Oliver og Matheo pleier besøke bestefar i Steigen på sommeren. Der står en gammel, forfallen lastebil. "Jippi" tenker fotografen, og hun lurer på om den vil stå til tvillingenes konfirmasjon...?! :-)

Gi ny glød til din bedrifts nettside!

April 05, 2017

AquaGen AS har valgt å satse på en god presentasjon av sine medarbeidere på sine nettsider. Jeg fikk nettopp den ære av å fotografere de hyggelige ansatte ved Aquagen avd. Steigen; som dessuten er en særdeles spennende bedrift i vekst! 

Søker du bedriftsfotograf?

Jeg tar gjerne ansattebilder og annen type bedriftsfoto for deg og din bedrift! Jeg har en solid portefølje og gir deg gjerne det "dokumentariske" preget, med bilder av nettopp DINE ansatte og DINE gjøremål. Flere bedrifter og organisasjoner har valgt å gå for akkurat det, og har i ettertid gitt tilbakemeldinger på at dette gir dem muligheter til å vise hvem de virkelig er og hva de virkelig gjør, med god effekt. Bilder fra bildebanker som iStock, kan av og til gi et litt for sterilisert, ikke minst "amerikanisert" bilde av virksomheten - noe som igjen kan bli lite troverdig og personlig i din markedsføring.

Produktfoto er også gøy!

- Og det finnes mange måter å gjøre dette på. La oss drodle rundt DINE produkter.

 

Legg meg gjerne til i bakhodet som din bedriftsfotograf Bodø, Steigen eller hvor som helst ellers egentlig - there's always possibilites! :-)

Premiering i Landskonkurransen 2017

March 27, 2017

I helga var jeg på Fotografi 2017 - årets treff for Norges mange flotte og flinke portrettfotografer. Givende dager med gode foredrag og fagprat.

 

Årets vinnere av Landskonkurranse ble premiert lørdagskveld under det vi liker å kalle fotografenes Oscar! ;-) Her fikk jeg min første medalje, en bronse - woop - for bildet #Transforming#Retired, en hederlig omtale for bildet #Transforming#Refugee, og bildet #Transforming#Teenager ble antatt. Det fjerde bildet i serien #Transforming#Sami fikk ikke noe heder i denne omgang, men dette er et bilde jeg personlig er glad i, og som er en viktig del av denne lille serien. 

 

Tanken bak de fire bildene, er å fremheve noen tilstander, situasjoner eller epoker i livet, hvor en som menneske kanskje kjenner seg i særlig endring. Tusen takk til Reidar, Solomon, Selma og Rakel-Iren som ville la seg portrettere. Takk Norges Fotografforbund for en flott helg, og takk til juryen som så verdien i mitt arbeid! :-)

Please reload